Kiitokset yhteisestä tekemisestä

Olen toiminut vuosia alueyhdistyksien erilaisissa tehtävissä. Aluksi varapuheenjohtajana ja OAO -jaoksen vetäjänä, nyt pari vuotta puheenjohtajana. Toiminta on aikanani hionut muotojaan ja se on hyvä, koska toimintaa on kehitettävä.  

 

Minusta on ollut erityisen hyvää, että tekijöitä ja vastuunottajia on löytynyt aina oikeisiin tehtäviin. Myös yhteinen opettajuus on lähtenyt hienosti toimimaan. On hienoa, että koko opettajaperhe soutaa samaan suuntaan tai puhaltaa yhteiseen hiileen. 

 

Myös järjestötoiminta on muuttunut ja muuttuu edelleen. Meidän on tehtävä yhä enemmän yhteistyötä työnantajien ja eri vaikuttajien kanssa. Verkostoituminen on tärkeää niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Opettajien on oltava näkyvillä ja mukana sekä osallistuttava. Silloin voimme myös vaikuttaa paremmin työhömme ja meidän jokaisen hyvinvointiimme. Opettajan jaksaminen ja hyvinvointi tulevatkin yhä enemmän merkityksellisiksi. Kun me kaikki vain muistaisimme pitää itsestämme hyvää huolta, jaksaisimme työssämmekin paremmin. Kun itse voit hyvin, kanssaihmisetkin voivat voida paremmin. Siis pidä itsestäsi huolta. 

 

Minulla tehtävä OAJ:n Etelä-Savon alueyhdistyksien puheenjohtajana on ollut erityisen mieluisa ja mukava. Toki joskus tehtävät ovat olleet myös lähellä epämukavuusrajaa, mutta niinhän sen pitää ollakin. Silti olen viihtynyt tehtävässäni ja siitä kiitos kuuluu kaikille toiminnassa mukana olleille. Nyt ajatuksenani on nauttia elämästä ja tehdä lähinnä sitä, mikä tuntuu mukavalta. Muistan teidät vielä pitkälle tulevaisuuteen.   

 

Toivotan teille kaikille lämpimästi hyviä ja hienoja kasvatuksen että koulutuksen parissa tulevia työpäiviä. Muistakaa nauttia myös työtehtävistänne. Opiskelijamme ja kasvatettavamme antavat vilpittömän palautteen.  

 

Ari Lybeck